De kracht achter
Ik ben Lies, bezielster van Lilies. Ik deel mijn leven met mijn man Robin en mijn twee dochters Billie Lou (9) en baby Leah Nora.
Lilies is een creatie ontstaan vanuit mijn eigen levenservaring, proces en doorleving. 
Toen 4 jaar geleden mijn lichaam letterlijk is gaan stilstaan voor me werd ik uitgedaagd, uitgenodigd om stil te gaan staan bij mezelf, te gaan kijken en voelen binnenin. 
Ik kwam tot de conclusie dat ik mezelf opnieuw bestaansrecht diende te gaan geven als persoon, als vrouw. Door mijn hart te laten ontwaken en te openen, opnieuw te voelen in contact met mijn lichaam en bewust mijn leven te helen leerde ik mezelf weer begrijpen. 
Ik herontdekte mijn vrouwelijkheid, mijn zelfwaarde en eigenwaarden, mijn intuïtie, de liefde in mezelf, mijn (veer)kracht en zachtheid. 
Voor het eerst was ik ten volle bewust van wie ik echt was. 
Deze levenswijze zorgde ook voor mijn lichamelijk herstel.
Tijdens dit proces werd ik geconfronteerd met het feit dat ik niet de enige was, dat wij als vrouw, als mens in het algemeen, doorheen der jaren, verwijderd zijn geraakt van onze eigen natuur, onze kern, onze authenticiteit als individu. 
Dit raakte mij tot in mijn ziel en tegelijkertijd gaf het mij nog meer kracht. 
 Wat ik ervaarde, doorleefde en (her)ontdekte doorheen deze heling was iets dat ik op een dag zou gaan delen omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen de kracht in zich heeft jezelf te helen. 
Vanuit mijn basisopleiding bio-esthetiek, de bijkomende opleidingen zoals ayurvedische massage, voetreflexologie, closing the bones therapy, chakrahealing, doula (nog in opleiding), hoedster van rode tent en de verschillende vrouwenretreats die ik deed en mezelf te verdiepen in natuurlijke voeding en verzorging, het taoïsme, de vrouwelijke seksualiteit, kundalini yoga en meditatie…raakte ik vertrouwt met het ritme en de kracht van onze natuur. 
Ik combineer mijn vakkennis en praktijkervaring met mijn intuïtieve affiniteit/aanvoelen en energetisch helen.  
Ik maak daarnaast gebruik van de kracht van de natuur door te werken met 100% natuurlijke producten en essentiële oliën aangepast aan de behoefte van jouw huid, lichaam & geest.
Alles is aanwezig in onszelf en in de natuur om ons te ondersteunen in onze gezondheid en ons welzijn.

Ik kijk ernaar uit 
Jou te ontmoeten
Je mee te nemen 
Naar een reis 
In jezelf
Dichtbij 
Jezelf
Terug naar de essentie

Tot binnenkort?
Liefs,
Lies 
 
"Everyone has a doctor in him or her;
We just have to help it in its work. The natural healing force whitin each of us is the greatest force in getting well. Our food should be our medicine. Our medicine our food."
Hippocrates 460-370 B.C.