Terug naar de essentie
Mooie Jij,
Een lange tijd geleden zijn wij als vrouw mee in een mannelijke wereld gestapt. Een wereld waar het gaat om daadkracht, prestatie en carrière maken. Een wereld die ver verwijderd is van onze vrouwelijke essentie. (Zachtheid, warmte, rust, gezelligheid, ontvangen, ontspanning, achterover leunen, zorgen voor, leven van binnenuit,…zijn hier enkele voorbeelden van.
… daar dragen we nu collectief de gevolgen van.
De druk van de maatschappij is enorm. Het is een uitdaging geworden je vrouwelijkheid te leven met onevenwicht ,disbalans tot gevolg. We voelen ons leeg, moe , we zijn onszelf kwijt, onrust, … de harmonie tussen man en vrouw is zoek,…. Dit resulteert zich vaak in lichamelijke klachten; Burn-outs, chronische ziekte, maag-en darmproblemen, allergieën & intoleranties,…. 
Dat wijze lichaam van jou nodigt jou letterlijk uit om bewuster in het leven te gaan staan.
Door contact te maken, te verbinden met jezelf, van je hoofd naar je hart en je buik, jezelf weer te voelen, thuis te komen in die wijze tempel van je is een eerste grote stap in de richting van bewust-Zijn gemaakt. 
Heling van onze vrouwelijke energie ontstaat vanuit achteruit leunen, vanuit stilte & rust. Jou (opnieuw) in contact brengen met jezelf om zo jouw KRACHT, jouw NATUUR, jouw ESSENTIE weer te (her)ontdekken is mijn missie!
Ik nodig je van harte uit voor een Rebozobehandeling of op één van onze beleef en doorleef reeksen ‘In je zachte vrouwenKRACHT’.

Liefs Lies
“Selfcare isn’t selfish, it’s necessary”